Phonak Høreapparater

Phonak er en schweizisk producent af høreapparater og blandt de førende i branchen. Phonaks høreapparater er anerkendt for deres innovative teknologi i forhold til lydgengivelse især i støjende omgivelser. Almas Hørebus tilbyder et bredt udvalg af Phonak høreapparater, der på hver deres måde er designet til at imødekomme forskellige behov og livsstile. Uanset om du søger forbedret taleforståelse eller ønsker en mere naturlig lytteoplevelse, har Phonak en løsning, der passer til dit behov.

Se priserSe tilskud

Phonak Lumity for klare samtaler

Phonak Lumity er designet til at navigere brugeren igennem hverdagen med selvtillid. Lumity-serien anvender Phonaks nyeste teknologier for give dig den bedste taleforståelsesåledes du lettere at opfanger ord, selv når “talekilden” er svag, placeret et stykke væk eller der er meget baggrundsstøj. Phonak Lumity understøtter direkte streaming fra smartphones, hvilket gør det muligt at nyde medier og telefonopkald direkte i høreapparaterne. For at opfylde individuelle behov og præferencer tilbyder vi Lumity-serien i tre forskellige teknologiniveauer:

Lumity 50: Dette høreapparat har den samme nuancerede lydoplevelse som de andre guld-produkter, dog fjernes baggrundsstøjen i et begrænset omfang. Høreapparaterne er derfor mest optimale i roligere omgivelser, såsom mindre cafeer.

Lumity 70: Et rigtig godt høreapparat der fjerner en stor del af den mest generende støj i dagligdagen. Bedst egnet til samtale i mindre grupper på 10-12 personer, fx i opholdsstuen eller på restauranter.

Lumity 90: Dette er topmodellen på markedet. Uanset om du er til koncert, i store selskaber eller i hverdagssituationer, giver dette høreapparat dig den bedste støjreduktion og lydbehandling i alle forskellige omgivelser.

(Alle Lumity-modeller kommer med genopladelige batterier)

En exceptionel lydteknologi

Phonak Audéo Lumity høreapparaterne er designet til at give en fremragende lydoplevelse gennem avanceret akustisk teknologi og brugervenlige funktioner. Alle høreapparater i Lumity-serien kan benytte myPhonak – en app som giver brugeren mulighed for at justere høreapparaterne via en smartphone. I appen kan brugeren ændre høreapparaternes indstillinger således at lydkvaliteten optimeres i forskellige omgivelser, hvilket sikrer, at brugerne kan deltage i daglige samtaler og aktiviteter, uden brugeren går glip af vigtige detaljer. Phonak høreapparater streamer musik fra din smartphone i høj kvalitet og telefonsamtaler går klart igennem direkte i høreapparaterne.

Hvad koster høreapparater fra Phonak?

Hos Almas Hørebus er vores hovedfokus at finde den bedste løsning til dig. Vi kigger på hvilket høreapparat, der passer til dit behov, dine ønsker og dit budget. Phonak Lumity 50, giver en virkelig god lydoplevelse. Høreapparatet udmærker sig især i de mere rolige omgivelser og er med sine 20.500kr. i egenbetaling, det billigste af vores guld-produkter. For de, der ofte befinder sig i lidt større selskaber, som i restauranter, er Lumity 70 en ideel mellemklasse model til 25.500 kr. Topmodellen, Lumity 90, er designet til at levere exceptionel klarhed i alle slags lydmiljøer. Den er prissat til 30.500 kr. og modellen er perfekt for brugere, der ofte befinder sig de mere krævende lyttemiljøer og som har en aktiv livsstil. * (den oplyste egenbetaling er efter det regionale tilskud på 6804 kr. er fratrukket)