Høreapparats finansiering

Almas Hørebus samarbejder med Resurs Bank og tilbyder vores kunder finansiering af regningen til høreapparater.

Få finansiering til dit høreapparat i dag

For at give dig mulighed for at vælge det høreapparat, der passer til bedst til dit behov, samarbejder vi i Almas Hørebus med Resurs Bank på finansiering. Her kan du finansiere dit køb af høreapparater enten ved at få dækket hele egenbetalingen eller du kan bruge finansieringen, som et tillæg til et udlagt beløb. Alle finansieringsløsningerne er uden renter og har en fast månedlig betaling, hvilket sikrer en forudsigelig udgift gennem hele lånets varighed.

Nedenfor ses vores låneberegner – her kan du se præcis, hvordan din finansiering vil se ud ved køb af høreapparater.

Prøv vores låneberegner

Høretest på din egen adresse

Vores mobile høreklinik gør det muligt for dig at få testet din hørelse i trygge vante omgivelser, hvilket kan være en stor fordel, især hvis du finder det besværligt at komme ud af huset og ned til en fysisk klinik. Hos Almas Hørebus kan du forvente en professionel og personlig høreprøve som altid bliver udført af den erfarne audiolog, Carmen, som er klar til at rådgive og hjælpe dig igennem hele processen. Kontakt os herunder for at høre mere om dine muligheder, eller for at bestille Almas Hørebus hjem til dig.

Hør mere om finansiering af høreapparater i dag

Hos Almas Hørebus skal det være så enkelt som muligt at købe høreapparater. Det er derfor, at vi samarbejder med Resurs Bank på finansiering. Hvis du har brug for at høre mere om de forskellige finansieringsmuligheder på køb af høreapparater, så kontakt os. Du kan enten ringe til os eller udfylde vores kontaktformular. Almas hørebus er din sikre vej til bedre hørelse.

Se priserSe tilskud