Om Almas Hørebus

Almas Hørebus er en familiedrevet mobil høreklinik, som ejes af ægteparret Carmen og Kasper. Ideen bag Almas Hørebus udsprang fra et ønske om at forenkle købet af høreapparater på en personlig og nærværende måde.

Det kan på mange virke uoverskueligt at gøre noget ved dårlig hørelse. Førhen skulle kunden til en fysisk klinik for at få foretaget høreprøve, udleveret høreapparater og til justeringer. Det har vi gjort op med. Almas Hørebus foretager høreprøven, hvor det ønskes.

Der kan være usikkerhed forbundet med at invitere en person ind ad døren, som man end ikke kender navnet på eller har en ide om hvordan ser ud. Hos os bestræber vi os på, at man altid skal vide lidt om hvem der kommer på besøg. Det vil derfor altid være samme audiologist, Carmen, som følger dig gennem hele processen.

Kontakt Almas Hørebus

Navnet Almas Hørebus kommer sig af, at Kasper i en årrække har kaldt Carmen for Alma. “Mi alma” betyder min sjæl på spansk. Ægteparret bor sammen med deres to piger og navnet Alma har været et af de sidste navne der var tilbage på listen da der skulle vælges navn til pigerne. De endte med at få andre navne, men navnet Alma hang ved som kælenavn. Alma er nu i stedet blevet en del af navnet på virksomheden og er med til at illustrere, at Almas Hørebus er noget de to har skabt sammen.

Carmen

Carmen har en uddannelse indenfor marketing, men ønskede et job med mere menneskelig kontakt, hvor hun kunne hjælpe mennesker. Derfor valgte hun at tage den private 3-årige uddannelse som audiologist. Hun har været i branchen siden 2012.

Kasper

Kasper har en finansiel baggrund, men ønskede at uddanne sig videre indenfor ledelse og tog derfor en cand.merc. i virksomhedsledelse. Han brænder for udvikling og ledelse og søger hele tiden at forbedre forretningsgange og processer så kunden sikres det bedst mulige forløb. Det vil ofte være ham, du taler med, når du kontakter Almas Hørebus.